Careers

We are a growing organization dependent on the expertice and engagement of our employees. Our team work closely together, and we are always interested in new opportunities for the development of our business.

Current vacancies (Oslo, Norway):

Salg og markedsføringsansvarlig for medisinsk teknologi

Er du entusiastisk og strukturert, har du erfaring innenfor medisin og sykepleie eller medisinsk teknologi, og har du en brennende interesse for å forbedre de teknologiske løsningene på sykehus og hjemmeoppfølging av pasienter?

Da ser vi etter deg! Vi ser etter ny medarbeider som skal være ansvarlig for salg og markedsføring innenfor vårt med-tech selskap.

Du kommer hovedsakelig til å være ansvarlig for salg av den nye smertesensoren til MedStorm Innovation, som innebærer å lage og oppdatere markedsføringsmateriale, følge opp kunder, møte nye kunder, og andre aktiviteter som inngår i salg og markedsføring. En del reising rundt i Europa (når det er mulig) kommer også med denne stillingen.

Vi er et lite selskap som vokser veldig fort, derfor er det mange muligheter for å også være involvert i andre oppgaver i selskapet. Vi jobber tett sammen som et team, og hele teamet deler målet om å forbedre smertemåling for å titrere bruken av opioider for pasienter.

Hvem er vi?

MedStorm Innovation, ledet av professor og doktor Hanne Storm har gjennom 20 år laget en smertemåler teknologi for å titrere bruken av opioider og sedasjon for å redusere risikoen relatert til over- og under-bruk. Til nå har vi solgt vår smertemonitor til sykehus, med funksjoner innenfor anestesi, intensive care, nyfødtintensiv, og post-operativt. Vi har indekser for smerte, våkning, nerveblokk og abstinenser. Nå har vi videreutviklet denne monitoren til en miniutarisert, bærbar sensor som skal selges på sykehus, men også til pasienter i hjemmet og på institusjoner utenfor sykehus. Dette kommer med nye, spennende utfordringer, og det er nettopp derfor vi trenger deg!

Hvem er du?
  • Du er sosial og har gode ferdigheter innenfor kommunikasjon
  • Du snakker flytende engelsk (vi har mange internasjonale kunder).
  • Du har en sterk interesse for medisinsk teknologi
  • Du har erfaring innenfor medisin, for eksempel sykepleie eller lege, eller medisinsk teknologi
  • Du har en utdanning innenfor sykepleie eller medisin, eller en utdanning på minimum bachelor nivå
Vi tilbyr:
  • Et godt arbeidsmiljø i et multidisiplinert team med forskjellige kunnskaper
  • Kontorplass i forskningsparken med andre medisinsktekniske start-ups
  • Videreutvikling og trening av kompetanse innenfor medisinsk teknologi
  • Konkurransedyktig lønn og bonusrelatert lønn i tillegg til fast grunnlønn
Er du interessert?

Send din CV og motivasjonsbrev til  support@med-storm.com

Vi håper på å høre fra deg!